Produkter
Shop
Download
Support
Om Selskapet
Kontakt oss
Flere enn 400 000 kunder forenkler hverdagen med løsninger fra Mamut

daTax Software og Mamut Home support

Ved å velge fra linkene i menyen under vil du raskt og enkelt være på vei mot svarene på dine spørsmål. Merk at du trenger en gyldig serviceavtale for å ta kontakt med vår supportavdeling.

Support Artikkelsøk
Søk fritt i alle registrerte artikler om daTax og Home i Support-databasen. Skriv inn ditt spørsmål eller søkeord i søkefeltet og få opp relaterte brukerstøtteartikler. Sjansene er store for at du finner svaret på akkurat ditt spørsmål!
De 10 mest leste brukerstøtteartiklene

Nyhet: Chat med support!

Du kan nå kontakte support via Chat. Logg deg inn på http://www.mymamut.com og chat med en supporter.

Åpningstid er 09-16.

Kontakt via e-post og telefon
E-post: support@mamut.com

Telefon: 815 55 470 (ordinær takst)
Telefaks: 23 20 35 71

Før du kontakter oss må du ha følgende klart:
Navn på produkt og versjonsnummer
Ditt kundenummer (dette finner du på mottatt faktura) (Gjelder ikke Postbanken Privatøkonomi)
Problemstilling / evt. feilmelding

Serviceavtale
Informasjon om serviceavtale for ditt program.

Utvidet serviceavtale (Mamut Næringsavtale)
Informasjon om Mamut Næringsavtale, et tilbud til alle nærings- og foreningsøkonomikunder som innehar en ordinær serviceavtale, og som gir tilgang på bl.a. utvidet åpningstider på brukerstøtte og mer opplæringsmateriell.

Last ned
Last ned gratis evalueringsversjoner av programvare og dokumentasjon.

Relaterte ressurser
Årsavslutning i daTax